Головна » 2017 » Февраль » 21 » До річниці боїв за Дебальцеве
15:34
До річниці боїв за Дебальцеве

Подарунок для героя    15 лютого  у навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» відбувся урок мужності для учнів 10-х класів під керівництвом вчителя історії Тимків О.М., присвячений другій  річниці виведення Збройних Сил України з міста Дебальцеве. На урок був запрошений Дегтярьов Е.А., учасник АТО, оборонець м. Дебальцеве, а нині  начальник служби захисту інформації Якимівського райвіськомату. Едуард Анатолійович цікаво та емоційно розповів учням про службу на території Донецької області, а саме бої за м. Дебальцеве. Згадав гість і про свого військового побратима І.І. Щербину, який користувався заслуженим авторитетом у військових, бо своїм особистим прикладом весь час демонстрував найкращі риси та відданість Вітчизні. Едуард Анатолійович розповів про найскладніші часи оборони м. Дебальцеве, коли їх батальйону на допомогу підійшли десантники 95 бригади, саме тоді він познайомився зі своїм колегою з міста Ірпінь, Київської області колишнім вчителем історії Єрошенком Олександром 1982 року народження, який героїчно загинув, прикриваючи свого пораненого побратима.

Цікавим виявився виступ та презентація учня 10-Б класу Братищенка Микити з теми «Полковник І.І. Щербина як приклад патріотизму  українського військовослужбовця». У своїй доповіді Микита зробив акцент на тому, що на прикладі життєвого та бойового шляху полковника Ігоря Щербини потрібно виховувати молодь, привчати її до порядності, взаємодопомоги, витривалості, сміливості та неухильного виконання військового обов’язку перед своєю країною.  Учасники заходу вшанували   хвилиною мовчання всіх загиблих військовослужбовців Збройних Сил України. Про наших загиблих земляків з 23 територіального батальйону «Хортиця » присутнім розповіла учениця 11-А класу Гога Юлія, вказавши на те, що бути вірним військовому обов'язку – це всіма своїми справами й вчинками підвищувати бойову готовність, кріпити бойову міць країни, і якщо знадобиться – стати на її захисті як це зробили військовослужбовці Якимівщини. Наприкінці заходу учні задали цікаві питання учаснику АТО та подякувавши Едуарду Анатолійовичу за цікаву бесіду, завершили захід колективним фото на згадку.

 

Переглядів: 720 | Додав: admin | Теги: оборонці Дебальцеве, патріотизм, Дебавльцеве, сучасне виховання, патріотичне виховання
Всього коментарів: 3
avatar
1 nastiyovechko20036062 • 20:27, 26.02.2017
Думаю было очень интересно. up
avatar
avatar
3 vladkorolkov131 • 15:36, 16.03.2017
Мне было очень интересно. Это было очень познавательно.
avatar