Головна » 2015 » Декабрь » 18 » Допомога від серця
19:58
Допомога від серця

 

12 грудень 2015 р. в НВК «Якимівська гімназія» стартувала акція «Поділись теплом». Вона проводиться за традицією вже багато років. В цьому році вона полягала в тому, щоб наділити увагою дітей випускника Якимівської гімназії 2002 року Мирошниченко Міружа, загиблого в зоні АТО.  У загиблого Мирошниченко Міружа залишилось двоє діточок,  старшому Міружу 11 років , він навчається в 5 класі Якимівської ЗОШ №2, молодшому Спартаку 1 рік 3 місяці.

Волонтери звернулись до всіх гімназистів та членів педагогічного колективу до дня Святого Миколая поділитися добром і теплом за велінням щедрого серця з синами людини яка на питання «Навіщо пішов воювати?» відповів: «Щоб війна та біда не прийшли в рідну оселю». Відгукнулись всі. Слова школярів 3-Б и 3-В класів, з якими вони звернулись до дітей , залишившихся без батька, були простими и і дуже щирими.

Міруж приймав щедрі гостинця, чудові подарунки з рук однолітків зі сльозами подяки за піклування, увагу, підтримку, участь.

Дякуємо вам, добрі люди, від рідних Міружа старшого та його синів. Хай завжди в душі живе бажання поділитьсь теплом та світлом з тими хто поряд.

 

Переглядів: 568 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
avatar