Головна » 2016 » Декабрь » 12 » Квест «Дорога в країну Професій»
21:46
Квест «Дорога в країну Професій»

Переглянути фото заходу  

     02.12.2016 в навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» спільно з районним Центром зайнятості був проведений профорієнтаційний квест «Дорога в країну Професій».

   Профорієнтаційний квест – це  гра професійної спрямованості, метою якої є сприяння в самовизначенні, створення позитивної мотивації учнів до усвідомленого вибору майбутньої професії.

   

   Учні 7-Б класу здійснили незвичайну подорож-змагання, в ході якого діти дізналися багато нового про професії, продемонстрували свої знання і здібності, взяли участь к конкурсах та іграх.

   Виконуючи різні завдання, учні вчилися приймати вірні рішення, робити правильні висновки, вміти працювати в команді.

   Семикласники не тільки знайомилися з різними професіями, а й пробували себе в ролі детективів (станція «Професії охорони порядку та безпеки»), створювали чотиривірші з використанням заданих рим (станція «Професії художнього слова»).

   На станції «Професії охорони здоров'я та медицини» проявили себе майстрами пантоміми. Великий інтерес викликала інтелектуальна вправа «Числа - це ...». Гравці повинні були вгадати, придумати, згадати слова, які асоціюються з числами, підходять до «формули».

   Після проходження маршруту дітей чекав сюрприз: Центр зайнятості приготував подарунки у вигляді канцелярського приладдя, яке так необхідне членам дружини юних рятувальників «Факел».

 

Практичний психолог Василенко О.Є.

Переглядів: 705 | Додав: admin | Теги: світ професій, сучасне виховання, квест, освіта в Україні, сучасні форми навчання
Всього коментарів: 2
avatar
1 nastya58201 • 22:58, 15.12.2016
Такі квести злагоджують колективи , допомагають визначитись з майбутньою професією  та надають знань. Дякуємо!
avatar
2 alexander_ivanov_2018 • 22:51, 09.02.2017
Дякуємо за такі цікаві квести !
avatar