Головна » 2017 » Январь » 27 » Мандрівка у чудовий світ казок
01:56
Мандрівка у чудовий світ казок
Подарунок для героя
Переглянути фото заходу

 

Казка – це дитинство людства і його мудрість. «Забута казка — це золоте намисто, яке впало на морське дно» — кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам’яті перлини народної мудрості. Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок.

 

Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості. Казка посідає важливе місце і у громадянському вихованні.

Саме тому 26 січня 2017 року у навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» відбулося свято казки, яке підготували учні початкових класів. На свято діти запросили своїх рідних: мам, бабусь, татусів, братів та сестер.

До школи на казкове дійство були запрошені: голова Якимівської районної державної адміністрації О.Є. Правосуд, начальник відділу освіти Якимівської районної державної адміністрації І.В. Водоп’янова, начальник відділу культури Якимівської районної державної адміністрації Т.В. Нічебай. Олександр Євгенович вручив довгоочікуваний подарунок – телевізор і ноутбук для участі у науково-педагогічному проекті «Інтелект України».

Учні початкових класів разом зі своїми класними керівниками дуже відповідально поставилися до підготовки свого виступу: діти програли та озвучили ролі казкових героїв, підготували декорації. Краси та неповторності святу додали дитячі костюми.

Ведучими свята були Аліна Мельник та Дар’я Харченко.  Христина Омельянцева, Христина Безсонова привітали присутніх піснею «Свято казки».

Першими помандрувати до казки «Ріпка» разом зі вчителем М.А. Довженко та вихователем групи продовженого дня О.В. Новоселецькою присутніх запросили наймолодші «актори» - першокласники. Наступними до подорожі в казку «Дванадцять місяців» на чолі із вчителем-класоводом О.О. Урбан присутніх повели другокласники. Учні третього класу із своїм наставником Л.П. Осмоловською представили на огляд зимову казку. Під керівництвом свого вчителя О.Б. Шишкарьової  найстарші діти початкової школи перевтілились із серйозних учнів у казкових персонажів: трьох поросят, Червону Шапочку, Кота Базиліо та Лисицю Алісу, Попелюшку, принца і багатьох інших казкових героїв.

Ці казки знайомі всім від малого до великого, але з якою зацікавленістю глядачі подивилися їх у виконанні учнів початкової школи. Діти вели себе на сцені, як справжні актори. Вони створили насправді феєричне святкове видовище. Глядачі були задоволені та підтримували акторів бурхливими оплесками.

Переглядів: 1017 | Додав: admin | Теги: світ казок, початкова школа, сучасна освіта, казка для дітей
Всього коментарів: 6
avatar
1 ivanbukin281003 • 14:53, 07.02.2017
Дуже добрий виступ молодці!
avatar
2 Ejikvtapkax • 13:59, 09.02.2017
Сайт дуже добрий , оформлення супер!
avatar
3 lerakozatek • 15:23, 09.02.2017
Дуже гарні костюми!!! happy
avatar
4 irinasavitskaya01 • 15:29, 09.02.2017
молодці,було дуже цікаво)

avatar
5 marinamoskalenkoavgycta60 • 16:02, 12.02.2017
молодцы
avatar
6 nastiyovechko20036062 • 20:40, 26.02.2017
Спасибо за сказку
avatar