Головна » 2016 » Август » 30 » Наші молодіжні лідери серед найкращих!
14:28
Наші молодіжні лідери серед найкращих!

З 21 по 25 серпня 2016 року у місті Запоріжжі проходила Перша літня школа молодіжного муніципального планування. До участі в школі були запрошені найкращі учні загальноосвітніх закладів області, студенти та активна молодь. Якимівський район представили відмінники навчання переможці обласних інтелектуальних конкурсів та змагань:  учениця 11-Б класу навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Писарева Ксенія та учень 10-А класу Братищенко Микита. У роботі школи також  взяли участь молодіжні лідери та провідні експерти-практики у галузі новітніх розробок та реалізації молодіжних муніципальних ініціатив України та зарубіжжя (Литва, США, Швейцарія). 
Учасникам Літньої школи її організатори запропоновували цікаву й насичену програму. На них чекало знайомство з роботою органів місцевого самоврядування та громадськості міста Запоріжжя, зустрічі з українськими та зарубіжними експертами у сфері муніципального молодіжного планування. Також вони взяли участь у тренінгах та майстер-класах досвідчених фахівців із залученням громадських активістів, у панельних дискусіях із ґенерації проектних ідей. Організатори для учасників школи влаштували мандрівку маршрутом успішних молодіжних муніципальних проектів м. Запоріжжя, знайомство з культурно-історичними пам’ятками острова Хортиці, рольові ігри, симулятори, що допоможуть учасникам школи набути вміння, потрібні для успішної участі у муніципальному плануванні.
Протягом перебування в школі учасники були поділені на 4 робочі групи завданням яких було створення проектів направлених на покращення життя у рідному місті. Так, за підсумками роботи проект  робочої групи  під назвою «Місто в тобі»  в яку входила наша учениця Писарева Ксенія завоював перше місце і отримав право бути запропонований до втіленні у Запорізькій міській раді.

Переглядів: 534 | Додав: admin
Всього коментарів: 1
avatar
1 Эдик Ликов • 20:27, 09.12.2016
Молодцы.
avatar