Головна » 2016 » Апрель » 13 » НВК "Якимівська гімназія" - переможець IV Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу
10:42
НВК "Якимівська гімназія" - переможець IV Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу

Вітаємо з Днем вчителя

5 квітня 2016 року в Міністерстві освіти і науки України за участю першого заступника Міністерства освіти і науки Інни Совсун відбулося нагородження переможців VI Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. У заході взяли участь директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Наталя Вяткіна, голова Правління Інтернет асоціації України Олександр Федієнко, голова комітету з питань ІКТ в освіті Інтернет асоціації Іван Пєтухов, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти Марія Богуслав, члени журі конкурсу, представники освітніх закладів.

Перший заступник Міністра освіти і науки Інна Совсун привітала переможців та підкреслила важливість використання інформаційних технологій в освіті. «Наші навчальні заклади розуміють важливість бути представленими в Інтернет, адже сьогодні це дає можливість налагоджувати та підтримувати зв'язок з міжнародною спільнотою, іншими навчальними закладами», – зазначила перший заступник Міністра. Конкурс проводився Інтернет Асоціацією України вже вшосте, і організатори отримали 1842 заявки від навчальних закладів, що утричі більше, ніж минулого року.

У номінації « Сільські школи та школи селищ міського типу» приймали участь 616 навчальних закладів. Журі конкурсу визначило кращі веб-сайти навчальних закладів, враховуючи їх змістовне наповнення, зручність використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладу; динаміку користування веб-ресурсом, а також дизайн та технічні можливості.
І серед найкращих обрано сайт нашого навчального закладу – III  місце. Це єдиний заклад із Запорізької області. У наш час неможливо уявити своє життя без Інтернету, а тому сайт навчального закладу – це форма відкритості навчального закладу, можливість розповісти про шкільне життя; про досягнення та перемоги.
А розповісти нам є про що. Це й цікаві позакласні заходи: конкурси черлідерів, туристичні змагання, новорічний КВК, танцювальні майданси, а також наші навчальні досягнення: це 5 переможців у III (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад і 14 переможців Малої Академії Наук,  II місце в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-розважального заходу «Олімпійське лелеченя»; фрагменти відкритих уроків та майстер-класи наших вчителів і ще багато іншого…
Безумовно, сайт – це відображення насиченого і цікавого життя навчального закладу, результати плідної творчої праці нашого педагогічного колективу. Саме така робота Кононіхіної І.І. з обдарованими та здібними учнями з фізики дала можливість нам отримати цифровий фізичний комплекс. Він дає можливість навчати і навчатися.
Хочеться подякувати за дизайн та технічні показники адміністратору нашого сайту – вчителю математики та інформатики Слонєвській Діані Костянтинівні, яка доклала багато зусиль, щоб зробити сайт яскравим та оригінальним. 
На церемонії нагородження директор навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Вагеник Н.А. отримала грамоту, сертифікат на надання послуг ТОВ «Адамант-Телеком»: хостинг 5 ГБ та домен *inet.ua, медіа центр, комплект електронних підручників та декілька сучасних збірників для перевірки предметних компетентностей, але найголовнішим було визнання високих показників нашої праці на загальнодержавному рівні. Отже, ми дійсно можемо пишатися:ми серед найкращих.
Це надихає на нові досягнення і дає можливість йти вперед, навіть коли на твоєму шляху існує багато перешкод, таких як недостатня матеріально -технічна база і відсутність фінансування участі у різноманітних змаганнях, конкурсах та інші. Але наші педагоги наполегливо будуть засвоювати і впроваджувати нові технології навчання, а розповідати про це вони будуть на сайті. А отже, чекаємо вас, наших шановних батьків, батьків наших майбутніх учнів та всю громаду Якимівського району, на сторінках нашого цікавого пізнавального веб-сайту yakimgimnazia.at.ua/.

                                                                                 Директор навчально-виховного комплексу  «Якимівська гімназія» 
Якимівської районної ради
Запорізької області 

Н.А. Вагеник

Переглядів: 579 | Додав: admin
Всього коментарів: 1
avatar
1 Даниил Митев • 13:44, 06.12.2016
Лучший директор!!!!
avatar