Головна » 2017 » Май » 25 » Обдарованість – 2017
09:14
Обдарованість – 2017

Останній дзвоник

Професія вчителя приносить задоволення і надихає на подальшу творчість тільки тоді, коли ти бачиш успіхи своїх учнів.

Нам, вчителям навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія», з цим дуже пощастило. У нашій школі навчаються талановиті, обдаровані, здібні діти. Серед них і учениця 10-А класу навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Козачек Валерія.

Ще з початкових класів Валерія захоплювалася предметами природничого циклу. У молодшій школі вона була переможницею олімпіади з природознавства.

В основній школі Лєра також проявляла інтерес до гуманітарних та природничих дисциплін, зокрема англійської мови та біології, що дало їй змогу ставати неодноразовою переможницею районних та обласних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з цих предметів.

Під керівництвом Любайкіної О.О. та Качана С.М. – вчителів біології вищої категорії – Валерія два роки поспіль займала призові місця в обласних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН (секція: біологія людини).

Завдяки своїй старанності та наполегливості Лєра завжди досягає своєї мети. Вона відмінниця навчання, активна у громадській діяльності, всебічно розвинена та ерудована особистість. У вільний час дівчина захоплюється малюванням, відвідує відділення образотворчого мистецтва Якимівської дитячої музичної школи.

За свої досягнення учениця неодноразово нагороджена грамотами відділу освіти, молоді та спорті Якимівської райдержадміністрації та Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей Валерія отримала обласну премію на святі «Обдаровані учні – 2017», яке відбулося у місті Запоріжжя.

Побажаємо ж їй та її наставникам творчого натхнення і майбутніх перемог.

Директор НВК «Якимівська гімназія» Н.А.Вагеник 

Переглядів: 978 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
avatar