Головна » 2017 » Май » 25 » Свято Букваря у НВК "Якимівська гімназія"
16:25
Свято Букваря у НВК "Якимівська гімназія"

Останній дзвоник

Переглянути 

25 травня 2017 року в учнів 1 класу навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» відбулося свято Букваря. Свято, на якому діти попрощалися зі своїм першим підручником. З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші. А як же інакше?! Адже на святі завітало стільки гостей! Це і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики та сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Кожна дитина з радістю та гордістю говорила про значення рідної мовив житті людини, про любов до неньки України! А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово танцями й веселими посмішками!

У гості до дітей завітали їх друзі: Читанка, Математика, Природознавство, Рідна мова, а також найулюбленіші казкові персонажі, ролі яких виконували учні 2(6) Б класу: Грін Олеся, Докус Роман, Новикова Софія, Бєляєва Юлія, Волошко Уляна, Глазкова Анастасія, Перетятко Соня, Новоселецький  Арсеній, Шендрик Данило, Лабунець Тетяна, Первєєв Олексій.

Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого.

Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх діточки вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово.

Привітала першокласників директор навчально-0виховного комплексу «Якимівська гімназія» Н.А. Вагеник та нагородила учнів дипломами про закінчення першого класу. Свято Букварика закінчилося але шлях до знань тільки розпочався ! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним.

Переглядів: 937 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
avatar