Головна » 2016 » Декабрь » 11 » Тиждень права
11:26
Тиждень права

Подарунок для героя

Переглянути фото заходу  

               Дуже важливо, щоб кожна людина знала свої права, щоб ці права стали цінністю, визнаною і державою, і суспільством, тому в навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» з 05.12 по 09.12 проходили заходи присвяченні Всеукраїнському тижню права.

 Учні початкової ланки активно прийняли участь у конкурсі малюнків з теми: «Наше право на щасливе дитинство». Найбільш цікавими були малюнки учнів 2 та 4 класів: Трусова Кирила, Авірома Юрія, Бухтіарової Кароліни, Васильченко Єлизавети, Казакевича Назарія, Савицького Андрія, Саломатова Євгенія, Цапович Іллі, Шеліпової Катерини (вчителі: Урбан О.О., Шишкарьова О.Б.).

   Бібліотекар Дузь І.В. підготувала виставку правознавчої літератури на тему: «Наші права і обов’язки». С великим зацікавленням пройшов круглий стіл на тему: «Історія запровадження законів та правил на українських землях» для учнів 9-Б класу який організувала та провела вчитель історії Гарбузова С.А.

    Для 5-11 класів пройшла лекторська година на тему : «Життя людини-найбільший скарб» під час якої лектори учні 10-Б класу у складі : Бобровна Катерина, Жидовцев Антон, Кривоніс Марія, Плетюк Валерія. (керівник: вчитель історії та правознавства Чудієвич С.М.)  більш детально зупинились  та  ознайомили з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини, розповіли про причини та важливість цього спеціального документу.

   Було розроблено шкільну стінгазету на тему: «Конституційні права і свободи людини і громадянина» учнями 10-Б класу Жидовцевим Антоном та Плетюк Валерієй під керівництвом вчителя  Чудієвич С.М.

    Всі проведенні заходи були спрямовані на те, що життя, здоров’я, честь, гідність недоторканість є найвищою цінністю для людини.

 

 

Переглядів: 556 | Додав: admin | Теги: сучасна освіта, Якимівська гімназія, освіта в Україні, історія законів, права дітей, права людини, право, круглий стіл, тиждень права
Всього коментарів: 0
avatar