Головна » 2016 » Сентябрь » 20 » Туристичний квест у Богатирському лісництві
21:36
Туристичний квест у Богатирському лісництві

Переглянути фото заходу 

 

Туризм - це активний відпочинок на природі,  прекрасний вид спорту, він об'єднує людей, пробуджує в них найдобріші почуття. У нашому навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» склалася чудова традиція - в переддень свята Всесвітнього дня туризму проводити туристичний зліт.
   У цьому році він проходив на базі дитячого оздоровчого табору «Орлятко» в селі Богатир. У туристичному зльоті брали участь команди 5-7 класів. Чудова погода сприяла оптимістичній і дружній атмосфері цього свята.
    На урочистій лінійці, присвяченій відкриттю туристичного зльоту, кожен клас представив назву, девіз і пісню свого загону. Після лінійки, отримавши шляхові листи, класи вирушили в похід. Маршрут походу був прокладений від етапу до етапу. Перший етап називався «Спортивна естафета», другий – «Туристичний малюнок» та останній етап «Орієнтування на місцевості». На кожному етапі учнів зустрічали вчителі. Спортивну естафету провів Олег Леонідович Дойко, на етапі «Туристичний малюнок» учасників туристичного зльоту зустрічала Світлана Миколаївна Чудієвич,  а орієнтуватися на місцевості дітям допомогли Дмитро Юрійович Макаров і Олена Олександрівна  Роєва. Супроводжувала учнів по етапах Вікторія Вікторівна Асланова.
Одним з найбажаніших подій дня став апетитний обід на свіжому повітрі. Не забули і про культурно-розважальну програму  –  закінчився туристичний зліт запальною дискотекою. Всі учасники туристичного зльоту отримали море позитивних емоцій та зарядилися енергією на весь навчальний рік.
    Велика подяка класним керівникам: С.М. Качану, Я.Ю. Глушку, C.B. Качур, О.В. Дідух, О.В. Писарєвій,  Ю.В. Братчик,  Ю.Ф. Дюковій  за підготовку класів до туристичного зльоту.
   Закінчилося спортивне свято. А в пам'яті у юних туристів залишиться цей прекрасний вересневий день, яскраві моменти активного відпочинку, фотографії в шкільних альбомах.

Переглядів: 814 | Додав: admin
Всього коментарів: 5
avatar
1 valekiotovcom • 13:53, 30.11.2016
Було дуже класно ! Чекаю наступного року !
avatar
2 valekiotovcom • 13:59, 30.11.2016
Дуже весело було !  Коли ми знову поїдемо на природу ?
avatar
3 burima01 • 13:44, 06.12.2016
Было очень весело.Я бы не против поехать ещё!
avatar
4 380630274312 • 23:44, 06.12.2016
Отлично!!!! спасибо организаторам.. особенно обед, дискотека???!!!
avatar
5 илля • 10:58, 26.12.2016
било весело
avatar