Головна » 2017 » Май » 4 » Відкриття автопробігу «Естафета пам’яті по пам’ятним місцям Якимівського району"
21:43
Відкриття автопробігу «Естафета пам’яті по пам’ятним місцям Якимівського району"

Подарунок для героя

Переглянути фото і відео заходу 

4 травня у навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» відбувся мітинг «Це потрібно не мертвим, це потрібно живим». На мітингу були присутні гості: Горбань Володимир Олександрович – перший заступник голови Якимівської районної державної адміністрації; Водоп’янова Інна Володимирівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту Якимівської районної державної адміністрації; Кочев Олег Валерійович – капітан, старший офіцер відділення обліку та бронювання солдатів і сержантів; Доросевич В’ячеслав Вікторович – голова Якимівської районної організації української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), учасник бойових дій в Афганістані.

Горбань Володимир Олександрович привітав всіх з Днем Перемоги та запевнив, що районна рада завжди буде піклуватися про ветеранів війни та труда.

Учасники бойових дій Доросевич В.В. та Кочев О.В. привітали всіх з Днем Перемоги та побажали мирного неба над головою.

Мітинг розпочався зі святкового маршу у виконанні учнів 9-Б класу. Ведучі свята Харченко Дар’я та Рябік Олена нагадали присутнім про великий подвиг українського народу, який поніс великі втрати, але переміг ворога. Учні 2, 3 і 4 класу виконали стройові пісні. Зачарував всіх танець «Маки» у виконанні учнів 10-х класів. А завершився мітинг виконанням віршів та пісні «Хай завжди буде сонце» учнями 1-го класу.  А далі присутні гості продовжили автопробіг. Серед учасників автопробігу були і учні навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Гога Юлія, Кім Олексій, Колесников Данило, Кривонос Марія, Гавриленко Данило – переможці обласних та районних конкурсів з історії та правознавства.

 

Переглядів: 737 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
avatar