Головна » 2016 » Март » 24 » Заговори, щоб я тебе побачив! (2-й день фестивалю)
18:48
Заговори, щоб я тебе побачив! (2-й день фестивалю)

Переглянути фото і відео заходу 

 

      24 березня. Святково прикрашена аудиторія, хвилювання на обличчях учасників конкурсу та їх керівників. Кожен учасник  конкурсу готовий продемонструвати високий рівень володіння невербальною комунікацію, вміло використовувати техніку драматизації виступу, проявити риторичну майстерність, чистоту мовлення, артистизм. Теми обрані учасниками були змістовними та актуальними, виступи готували і на російській, і на українській мовах.
   Слід  відзначити, що найбільше хвилює учасників шанобливе ставлення до української мови: Возненко Вікторія («Слово: мудре,чисте, рідне»), Шакал Дарина («Чи є майбутнє у книги (художньої літератури)?»); сучасні екологічні проблеми: Дорошина Дар’я, Смирнова Анастасія («Людина частина природи»),  проблеми спілкування та справжньої дружби: Козачек Валерія («Хто собі друзів не шукає , самому собі ворог»); морально-етичні проблеми сьогодення: Бабаєва Христина, Тюлягіна Катерина, Федченко Дар’я  («Так що є краса?»), Овечко Анастасія («Скільки прекрасного зустрінеш в людині»), Федорова Поліна («Чим захоплена сучасна людина»), Костандова Анастасія («Я в этом мире»); мистецтво як фактор духовного розвитку особистості: Волкова Олена та Карягіна Анастасія  («Чарівна сили мистецтва»). На жаль, серед учасників конкурсу були тільки дівчатка!
   Мельник Валерія («Людина частина природи») порушила питання поліпшення стану парку у нашому селищі, а тому глядачі підтримали пропозицію директора навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Наталі Анатоліївни спробувати щось зробити для того, щоб парк радував кожного з нас.
    Наталя Анатоліївна наголосила, що тепер і у спілкування у позаурочній та позакласній діяльності гімназисти будуть демонструвати високий рівень морально-етичної, комунікативної, екологічної культури, а кількість шанувальників ораторського мистецтва обов’язково збільшиться. Після підведення підсумків роботи журі оголосило результати. Всіх учасників було нагороджено грамотами в різних номінаціях:

  • за ерудицію та компетентність: Шакал Дарина, Смирнова Анастасія, Волкова Олена; 
  • за особливу змістовність виступу: Возненко Вікторія, Федорова Поліна, Мельник Валерія, Козачек Валерія;
  • за емоційність виступу:  Бабаєва Христина, Овечко Анастасія, Тюлягіна Катерина, Карягіна Анастасія;
  • за творчу індивідуальність та оригінальність: Дорошина Дар’я, Костандова  Анастасія;
  • за майстерне володіння етикою оратора:  Федченко Дар’я.

  Хочеться подякувати керівникам вчителям української та літератури Т.П. Базилєвій, М.А. Довженко, С.В. Качур,  О.Л. Лісовій та І.О.Погорєлій; вчителям російської  мови і зарубіжної літератури Ю.Ф. Дюковій та О.М. Соломахіній за яскраві та оригінальні виступи їх вихованців.
   Завершився захід приємними моментами: привітаннями один одного, спільним фото на пам'ять, обговоренням учнів зі  своїми наставниками тем на наступний рік.
Отже, фестивалю жити!

 

Переглядів: 592 | Додав: admin
Всього коментарів: 1
avatar
1 irinasavitskaya01 • 10:54, 12.12.2016
молодцы девочки)каждая хорошо справилась)))
avatar