Головна » 2015 » Сентябрь » 24 » Туристичні змагання в НВК «Якимівська гімназія»
17:00
Туристичні змагання в НВК «Якимівська гімназія»

Щороку 27 вересня відзначається Міжнародний день туризму. День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або у поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля!

Більше фото в альбомі 

 

18 та 23 вересня в НВК «Якимівська гімназія» відбулись туристичні змагання серед учнів  1-4, 5-7, 8-11 класів. Для учнів нашого навчально – виховного комплексу гарна  погода підморгувала сонячними промінцями, наче натякала: «Швидше! Скоріше! Вперед до перемоги!».

Учні початкової ланки змагались в трьох конкурсах, а саме: туристична пісня, туристичний малюнок на асфальті та туристична естафета. Всі діти продемонстрували чудові вокальні дані, більш різноманітними та яскравими в туристичному малюнку на асфальті були учні 1-го класу (Класний керівник Урбан О.О), та учні 2-го класу (Класний керівник Осмоловська Л.П.) Найшвидшими у зборі туристичного рюкзака та в подоланні  туристичної естафети були учні 3-го класу (Класний керівник Шишкарёва О.Б.) та учні 4 –го класу (Класний керівник Шийко О.А.).

Для гімназистів середньої та старшої ланки туристичні змагання передбачали 5 конкурсів, серед яких  здача рапорту, виконання туристичної пісні, орієнтування на місцевості, туристична естафета, вміння надати першу медичну допомогу та конкурс малюнків на асфальті. Усі учасники продемонстрували знання та бажання, а головне – туристичну витривалість та волю до перемоги.

Але результати змагань  серед учнів 5-7 класів були наступними:

I - місце 6 –в клас (Класний керівник Дюкова Ю.Ф.)

II - місце 7 – Б клас (Класний керівник Довженко М.А.)

III - місце 7 – В клас (Класний керівник Базилєва Т.П.)

Найбільш активними та послідовними в туристичній естафеті та орієнтуванню на місцевості були учні 10 – Б класу, а найкращі знання в медичній допомозі продемонстрували учні 8 – А та 8 – В класів, досить оригінальними були туристичні малюнки 11 – А, та 11–Б класів, де учні врахували туристичні особливості та можливості Якимівського району, одними з найкращих в туристичній пісні були учні 10 – А класу. Місця переможців закріпились таким чином:

I - місце  10 –Б клас (Класний керівник Сидоренко Т.М.)

II - місце 8 – А клас (Класний керівник Соломахіна О.М.)

III - місце 8 – Б клас (Класний керівник Лісова О.Л.)

Всі учасники змагань були нагородженні грамотами та солодкими подарунками,  отримали купу задоволень від участі в змаганнях та чудовий настрій.

Хочеться висловити слова подяки Гнєдашеву В.М.  директору КЗ                         « Якимівський історико – краєзнавчий музей » за допомогу в роботі журі з туристичного орієнтування, та приватному підприємцю  Поповій Л.Б. за виготовлення солодкого подарунку переможцям.

   Зі святом всіх, небайдужих до туризму людей!

 

Переглядів: 819 | Додав: admin | Теги: #якимівськагімназія #якимівка #тури
Всього коментарів: 5
avatar
1 ZArEchNiI • 18:28, 05.12.2016
Впечатлений хватило на весь год )
avatar
2 burima01 • 13:50, 06.12.2016
Классное мероприятие !
avatar
3 Анонімно • 13:51, 06.12.2016
Больше таких мероприятий !
avatar
4 qwqpwppw • 16:23, 07.12.2016
До сих пор помню наш танец  biggrin
avatar
5 dmitriy_sheremetiev • 16:10, 09.12.2016
Дуже цікаво було вести цей захід. Всі учні показали, що таке командна робота та дружба!
avatar