Головна » 2016 » Апрель » 26 » Трагедія Чорнобиля
17:32
Трагедія Чорнобиля

26 квітня 1986 року сталася найстрашніша катастрофа в історії людства. І через 30 років цей день вимагає від нас замислитися про можливі наслідки діяльності людини, про наш несплатний борг перед тими, хто,ризикуючисвоїм життям ,спас світ від радіоактивної катастрофи. Пам’ять про трагедію незаліковною раною залишиться в душі нашого народу. Подвиг, який здійснили ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, ніколи не буде забутий. 

Переглянути відео заходу

 

З нагоди 30-ї річниці аварії ЧАЕС в навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» відбувся виховний захід «Трагедія Чонобиля», який підготували учні 9-А та 9-Б класів у складі: Тюлягіної К., Бабенко А., Козачек В., Савицької І., Бондарь О., Братищенко М., Шершньової Т., Крєстова В., Буйко Є., Кривонос М., Кім О., Бобровни К. під керівництвом класних керівників: Любайкіної О.О. та Халіман Т.О.
Учні звернули увагу слухачів на ті страшні для країни дні, розповіли про подвиг ліквідаторів аварії, тих, хто першим прийняв на себе удар радіації и затулив собою весь світ. 
Доречно були використані презентації, пісні та вірші про героїв – ліквідаторів: В.М. Кібенока, Н.В.Ващука, М.І. Титенюка, П.І. Пивовара.
 У заході також взяла участь агітбригада 7 та 8 класів «За здоровий спосіб життя» у складі учнів: Мельник Аліни, Швець Юлії, Рогового Олександра, Харченко Дарї, Рябік Олени, Шестакова Дениса, Масюкова Ярослава, яких підготували Базилєва Т.П, та Нерода Н.М.. Учасники агітбригади нагадали учням про масштаби катастрофи, її наслідки, способи захисту від радіації, зробивши акцент на важливості дотримання здорового способу життя. Учні 7-10 класів із задоволенням відвідали захід та вшанували пам'ять загиблих в цій страшній трагедії хвилоною мовчання. 

Переглядів: 832 | Додав: admin
Всього коментарів: 2
avatar
1 agalickaya • 15:32, 05.12.2016
Захід «Трагедія Чонобиля», який підготували учні 9-А та 9-Б класів,нагадали учням про масштаби катастрофи та її наслідки
avatar
2 krestovvsevolod • 16:59, 11.12.2016
Це був дуже інформативний захід
avatar